Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupa elementariska tankar om skrot.

Skräpskrot.
Skrot kan vara skrot.
Skräp kan vara Skräp.
Så vad menar jag med Skräpskrot?
Påhittat nytt skräp...
Nyligen sammanfogat av barn eller vuxna, för att verka som konst.
Men varför ska man ha skräp eller skrot att visa upp i en utställning?
Måste inte föremålet betyda något?
Uppmärksamma något?
Det kanske räcker, att det betyder något för mig.
-Jag, Vuxna människa, som skapar verk, som motsvarar ett barns teckning, som betyder något för barnet!?
-Men när i barnets utveckling betyder teckningen något för barnet?
-I sin strävan på bekräftelse?
-När i den vuxnes tillstånd, betyder konst något för den vuxne?
-När den vuxne lärt sig att leka?
Eller när den vuxne eller dess konst blivit en förveckling?




Bunden vers av Mim
Läst 99 gånger
Publicerad 2019-09-11 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim