Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kör fullt ut, Fredrik Lindström.


I Fredrik Lindströms skor.

-Sopprot!
-Som en svordom menar du?

-Konstverket handlar om att utforma de mest fantastiska svordomarna, som man kanske inte anat vore svordomar, om inte någon påpekade det! Upphovsmakaren till exempel...
-Det blir svårt.
-Vissa svordomar, har långa anrika banor.
-Hur gör man släktforskning på en svordom?
-Är det inte lättare att vara i Fredrik Lindströms skor?
(Och bli dialektalprofessor)!




Bunden vers av Mim
Läst 105 gånger
Publicerad 2019-09-11 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim