Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anrika banor och fristående ifrågasättande.

-Vad är egentligen anrika banor?
Och hon fortsatte att ifrågasätta, allt som kom i hennes väg.
Nästan.

Och då blev nästa fråga; Varför ifrågasatte hon inte det ämne som hon inte ifrågasatte?
Vad var skälet?

Och om man inte har ett syfte; Vad är då skälet till att man inte har ett syfte?
ELLER Allmera ; Går det att ställa frågan; Vad är skälet? Fristående ifrån ett sammanhang, i sig själv, eller något i den yttre miljön, som påverkar Dig?




Bunden vers av Mim
Läst 81 gånger
Publicerad 2019-09-11 08:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim