Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3

jag räknar tyst till tre
och stavar till U T O P I.

världen står i brand
men jag är S V A L.




Fri vers av Petter Miller
Läst 116 gånger
Publicerad 2019-09-11 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Miller