Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från diktsamlingen en hunds skatt. 2001.


30. Kom tillbaka

Kom tillbaka,
kom tillbaka,
kom tillbaka,
kom tillbaka!!




Fri vers av Petter Miller
Läst 129 gånger
Publicerad 2019-09-11 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Miller