Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Februari 1991


1,5 rum med utsikt

 

 

Stora flingor faller

utanför fönstret

till mina 31,5 första egna kvadrat

 

Direkt efter min underskrift:

T-banan till Hornstull

gå längs gatan som nu är min

rassla fem våningar upp i hissen

 

och landa i den kvarlämnade kökssoffan

där jag i stilla sällhet

 

njuter friheten av en egen lägenhetsnyckel

och utsikten bakom snöflingorna mot Långsholmskanalen

 




Fri vers (Fri form) av Rosmarin
Läst 197 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-09-11 12:06



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Magisk känsla med egen lägenhet!
2019-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin