Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har precis fått besked om att min thyroeideacancer har spritt sig till hjärnan


Cancern i min knopp och kropp

I mitt huvud det bor,
något som trycker och gror.
Jag håller fokus på att bli frisk,
men med cancer så finns det ju alltid en risk.
En risk som man inte kan rå på,
utan det enda man kan göra då.
Det är att känna glädje, tacksamhet och hopp,
för så länge jag mår bra och kan stå opp.
Så lever jag med allt det härliga som finns att ta vara på.




Fri vers av annelie eriksson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-11 12:53



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Blir djupt berörd av din text!
Skickar en kram och önskar dig allt gott!
2019-09-13
  > Nästa text
< Föregående

annelie eriksson VIP