Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pudersnö

Frihetssökande som fjäril av glas. Trygghetssökande som varghona av kristall. De dagar som var vi i pudersnö vi gör avtryck. De nätter som var vi i solskenet vi njuter. Gråtande räv söker tröst i flamingons kärleksfulla famn. Isbitar smälter i drinkglas fylld med körsbär och dina drömmar svävar mellan flirten och förförelse. Tack för de stunder av sommar då fuchsian blommade som mest.
Tack för de stunder av höst då löven var som vackrast.
Tack för de stunder av vinter då snön så vit som snödroppen.
Tack för de stunder av vår då våra känslor sprudlar.
Du dyker efter pärlemor i havet. Du flyger efter diamanter i himlen.
Men på vägen du tappar bort dig själv bland koraller och stjärnor.
Sorgligt, men inte desto mindre sant.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-11 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP