Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orubblig

ler åt tidens orubblig het

att tro på tron i tron

av vad? 

 

Vara, andas, finnas

Leka, lära, klandras

Hitta nya vägar

 

Lev i din kreativitet 

och du skall se

att du med kan mer än du vet

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-14 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP