Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som tur är så är inte detta en konstant känsla, men ibland så dyker den upp och jag tänker att det säkert är så att det är fler som känner samma sak?!


Vem gömmer jag mig för?

Vem gömmer jag mig för?
Vem gömmer jag mig för?

Varför vågar jag inte ge mig hän?

Vad är jag rädd för?

Varföt tvivlar jag på mina egna förmågor?

Varför är jag inte i nuet?

Vad flyr jag ifrån?

-Jag gömmer mig därför att jag skäms för min oförmåga att vara bra på något,tänk om någon kommer på att jag inte kan något!

-Jag vågar inte ge mig hän och släppa kontrollen och blomma ut,vara lite wild and crazy,för tänk om någon tycker att jag är löjlig!

-Jag är rädd för att bli ensam! Att ingen vill vara med mig!

-Jag tycker att jag är oduglig och jag vågar inte prova nya saker för att jag är rädd att upptäcka att det finns fler saker som jag inte kan!

-Jag är inte i nuet för jag är alltid på väg,måste planera vardagen,rädd att missa något viktigt,glömma bort att jag har saker att göra. Men framförallt om jag inte är i nuet,så behöver jag inte känna efter och upptäcka att jag är ledsen,orolig,känner skuld,känner mig otillräcklig osv.

-Jag flyr från mig själv och mina egna tankar och känslor!





Fri vers av annelie eriksson VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-12 09:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ingen kan nånting
Eller så kan vi olika saker
Kolla vilka som styr och ställer i förmyndarsamhället
Vad det gör med folk
Och vad kan dom igentligen.
Punk befriar
2019-11-21
  > Nästa text
< Föregående

annelie eriksson VIP