Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken till min man är och förblir stark


Min älskade man

Min älskade man
Min älskade man
Jag vill att du ska veta vad jag fann
För snart 30 år sen
Så blev du den
Som skulle vinna mitt hjärta




Fri vers av annelie eriksson VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-12 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annelie eriksson VIP