Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hört på radio


Producenterna bygg... ele...riska prylar med ...ämre hållb...he




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Gunwale VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-12 09:35



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Skarpt fångat! av vad som låter som somligas självreferens... eller kan man tala om interferens? ;-)
2019-09-12

  lodjuret/seglare VIP
I en dators öppnade 'fönster', bildas kan knaster och mönster, ord i bild om fel nr 85312 KBVs, det följs ej av ett förklarande ps, bara lämnar till tittare att undra över, var felen värdt alla dessa klöver?
2019-09-12

  Rosmarin
Klockrent :-D
2019-09-12

  Gunwale VIP
Den hoppar ur sitt läge en stund efter att jag ställt in den ”rätt”. När jag (på min mobil) hade tittat färdigt på min publicerade text klickade jag på ”Läs Texter”. Då hände inget. Försökte om och om igen. Jo, efter ”en evighet” funkade det. (Var felen ligger när det gäller modern teknik kan jag nästan aldrig förstå.)
Man får väl fokusera på hur kul det ändå är med såna här sammanträffanden ...
2019-09-12

    ej medlem längre
Haha!
2019-09-12

  Nanna X
Har du ställt in kanalen ordentligt? Det verkar som om det förekommer störningar.
2019-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP