Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Happy Happy Smiley-Rebel-Mental Health!

Smileys aren`t aloud.
If I should do a rebel gång. :)
I`ll use smileys in every sentence.
This is my rebel-song :)
And it also makes my head happy.
It also becomes a mental-song!




Bunden vers av Mim
Läst 118 gånger
Publicerad 2019-09-12 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim