Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nöjd-punkt, en Höjdpunkt!

Varför skall jag vara nöjd, när jag nått min nöjd -punkt?
Varför inte gräva vidare?
När är jag nöjd? Är en fråga som jag ställer till tiden runt omkring mig.
I mitten av en situation, samt när jag gräver djupare.
Jag önskar så, att jag blivit journalist, författare eller konstnär.
Mycket handlar om att bli, något du är.
Och när jag nått min tråkighets-komfort, måste jag påminna mig om detta.




Bunden vers av Mim
Läst 129 gånger
Publicerad 2019-09-12 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim