Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dyblöt barndom

 

 

En dröm stinkande som en dynghög.
Gödsel. Strössel. Dyblöt barndom.
Du var aldrig i innegänget, subba.
Du suddade klotter på ditt skåp.
Vägrade anpassa dig till Lätt & Lagom.
Självhat. Självförakt. Integritet.
Jag hyllar dig när du äntrar snaran,

och flyr till en vackrare scen.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-12 18:12



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Minns en flicka från högstadiet, ensam,väldigt skygg, inga vänner, slitna nötta kläder, såg alltid ner i golvet. Det påstods att de bodde i en ladugård, rent påhitt förstås. Själv var jag mobbad, annars hade jag nog vågat hjälpa henne.
2019-09-13

    Lena Staaf VIP
Barndomen kan vara värsta helvetet. Men risken är att fortsättningen blir ännu värre. Någon måste få se den lidande! För att plocka undan snaran.
Tungt men fint skrivet.
2019-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP