Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Puman

Den gårdag vilandes i sköldpaddornas famn. De mystiska bergsgetter hemligheter bevarade i bjällror, avslöjar ingenting. Se där, bland korallrev den ödsliga ensamheten ruvar. Beundrar skönheten av din aura av rosenkvarts. Porlande som den glittrande björkens löv i vinden hon nynnar. Löjtnadshjärta i mina händer. Fuchsia i mitt hjärta. Liljekonvalj i min själ. Så vävs sanningen ihop. Rådjur av ametister på äng av fjärilar. Vi fann den saknade puman i en spåkula, någonstans, någongång där vatten förvandlas till is och is smälter till vatten.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-12 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP