Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saragasso

Fyra bläckfiskar har möte på en bordsskiva
mitt ute på öppet hav
Telepati
tiden går baklänges

Kommunala tjänstemän simmar ryggsim
hoppas på ett mirakel
Vid horisonten förmörkar sjögräset solnedgången
Detta är slutet




Fri vers (Fri form) av brunnen
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-13 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brunnen
brunnen