Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi hade namn...

 

en gång

     hade vi namn

               och lyssnade till ekots fördjupningar

 

på revet av meningar där tvivel blöder

                av den svaga färgen i september

                                 av de brända historierna

                                           av den bräckliga känslan

     

                       jagets korsfästelser

                                        i en lysande grafik

 

         tiden kan inte böja den linje som stjärnorna skrivit

 

         inte heller röja

                       hemligheternas utseende...

                         

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Domenico VIP
Läst 638 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2019-09-13 07:57



Bookmark and Share


  Lillmissmims
Denna..
2020-06-30

  Roses vs Dandelions
Wow
2019-09-19

  Stanley Rydell
Formkänsla, subtilt, bildspråk som överskrider uppspaltande tid (kronor)och låter ana ursprung som våra namn är bärare av. Otroligt fin dikt!
2019-09-16

    ej medlem längre
Utsökt!
2019-09-13

    ej medlem längre
Mystik och poetisk skönhet på hög nivå! Att få vistas här i ordens ursprung och förvandling är en upplevelse att känna tacksamhet inför.
2019-09-13

    ej medlem längre
Hjälp vad vacker!
2019-09-13

  Lena Själsöga Keijser
namn, vad är namn; ser den oändligt vackra bilden av hur barnet lyfts upp av modern av fader, ett namn viskas...just namnet
korset, bilder att vandra med, tömma tanken samt instiga i mitten
dina ord, hur du tecknar är havets rörelse
2019-09-13

    ej medlem längre
Mycket bra!
2019-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Domenico
Domenico VIP