Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


visst börjar man märkligt nog vänja sig , i all rush... Å ett lite skogsparti man kan strosa omkring drömmande ...


Lilla Kista

Klarblå

är himmel blå

i kronan raslar det till.

Min lediga dag idag.

Vill du träffa mig idag

ja så där mitt i prick

i hjärtat, igår lura man

han med lien, vad mycket

som rusade där i tankarna då.

Pia vill du fika, tänker jag på,

ja jag ser dig där inne inom mig,

medan jag tittar på hur alla rusar

förbi denna fräcka freda...till sina bestyr..

å löven prasslar å rasslar på höstliga sånger...




Prosa av danne //
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-13 08:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kista är en plats, men kan också vara en skattkista, med poesi fördold däri
2019-09-13
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //