Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med tur eller skicklighet?


Det reder sig
det ordnar sig

Det fixar sig
det grejar sig

Följer utvecklingen

men reder sig
gör det nog

Inte alltför invecklat
väl?

Eller vad tror du?
Nog reder det sig
allt..

Kanske inte just idag
men sedan
när trasslet rett ut sig

För reder sig
det gör det nog
någongång
med lite tur

Eller för den delen
ganska mycket tur
eller skicklighet

Vad tror du?




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-13 10:43



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Om man är skicklig har man också tur
2019-09-13

  Larz Gustafsson VIP
Som Hela Huset Skakar sjöng: "Ingenting blir bättre av sig själv"
2019-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP