Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att släppa taget!!!


Farväl

Tiden går så himla långsamt,
Det är trist och riktigt plågsamt,
Säg inget bara vänd och gå.
Allt vi byggde rasar samman,
Solen strålar igenom dimman,
Tusen frågor utan svar.
Vi tog varandra för givet,
Någonstans stod det skrivet,
Av mig finns det inget kvar.
Kärlek skrivs med tårar och smärta,
I spillrorna av krossade hjärtan,
Farväl det är över nu.




Bunden vers (Rim) av Barabbas
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-13 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barabbas
Barabbas