Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egoism


Otämjbar Själ

Min själ är vild och otämjbar
Dristigheten formar mitt öde
För långt ifrån min faders väv
Mot en alldeles förtidig död!





Fri vers (Fri form) av Barabbas
Läst 154 gånger
Publicerad 2019-09-13 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barabbas
Barabbas