Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hund som skäller bits inte


Mr. Propaghandi

I
Han härjar och ryter han fruktar inte nån.
Han är resultaten av en sprucken kondom.
Moderat krigare ultimat bad boy,
Uffes vapendragare i kris och nöd.
Han vrålar så det ekar vad borgerligheten tänker.
Även om sanningen hat och avsky väcker, sorry
Jimmie men du är ett skämt jämfört med han.
Jiddra med skägget ska du få se på fan.
Hur en hundjävel skäller, värre än den biter.
För när det väl gäller, så springer den och skiter.
I byxan och bölar, för vem om inte mulla Bali.
Du kan ta det lugnt brä, för jycken är inte farlig.
Mr. Propaghandi kör ghettoretoriken, i spetsen
För den mest kontroversiella politiken, för i
Maktens korridorer ska alla jävlar mäta kuk!
Ta en selfie honey, och adda mig på facebook.
II
I kris för kris makt till varje pris,
Firma illegal bakom korrupt polis.
Aina är värre än skurkarna de jagar,
För grisen gäller inga fucking lagar.
Ta det lugnt konstapeln ta det lugnt!
Ta det lugnt konstapeln ta det lugnt!
Domarn jag har inte gjort nåt fel.
Pliten får jag gå på dass, jo för all del.
III
Låt mig spräcka myten om Sveriges demokrati,
För under ytan inget utom fascistokrati.
Rasismen genomsyrar, alla institutioner.
Det är bara en tidsfråga, innan revolutionen.
När kalabaliken utbryter, och blod börjar rinna.
På gator och torg, för de vill se oss försvinna.
Till svartskallen som tagit gästfrihet för given,
Duktig blatte så länge du är undergiven.
IV
Ägna det en tanke, för så tänker de om dig.
Miljonkronorsfrågan lyder,
hur det kan komma sig?
Men kolla bara hur de sett ner på Zlatan,
Det är tacken för att ha satt de på kartan.
V

Absolut!

Svensk eller inte debatten pågår än.
Fortsättning följer, för så jobbar de min vän.
Och så länge kleptokraterna håller sig vid makten,
Lär det ju knappast bli bättre för gemena blatten.
Opinionskänsligheten, driver ständigt jaget.
Rutinmässigt tramsande, med svagaste laget.
För när billiga poäng åter står på spel,
Då slås gamarna för att plocka hem en del.
Nu haglar det löften från höger till vänster,
Och ainastaten är ju ett faktum förresten!
Kalla det vad du vill men det är ingen demokrati
När bajs lindas i fint papper av kung och parti.




Bunden vers (Rim) av Barabbas
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-13 16:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Propagandhi hette ett band.
Säkert trottar.

2019-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Barabbas
Barabbas