Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förbannat trött och gnällig helt enkelt.


Nej!

Tankar sväller

som en geggig hårboll

i avloppet,

 

att reda ut

känns lönlöst

bara lösrykta fragment

följer med,

 

när det dras än hit än dit

 

Så äckligt!

Vill helst inte se

trasslet,

det svartgrå.

 

Kan ingen annan ta ansvar?

 

 




Fri vers av Livet1 VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-13 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP