Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Höstvindar

Höstens virvlande vindar
viskar det du redan vet
att allt vackert
är förgängligt
det finns ingen för evighet.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-13 20:38



Bookmark and Share


  Stay Golden
Sadly
2019-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP