Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur en drejskivas dagbok

 

Sliter som drejskiva
i cirklar agerar
av hantverk bedriva
medsols roterar

leran ur jordavskrap
krukmakare styr
min branchkunskap
likt virvelvind yr

lättsam blir man inte
efter tusen varv
däremot den argsinte
lätt kväva garv

då kruka slutats dreja                                        
varvar jag ner
dock bort kommer leja
jobbet alltmer









Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-15 10:39



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Oformlig klump drejas
Denna ska fejas
Till skön och vacker vas
Hoppas den ej går i kras

2019-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP