Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla tror att de kan skriva poesi


Kritik

Jag vet att det jag skriver nu kommer att rendera mig ett ban eller nåt.
Jag har gett bidrag till sajten för att jag tror att jag kan bidra.
Jag tittar runt vad andra skriver och inser att de försöker sånt jag lattjade med för mig själv på 80 talet.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jompa
Läst 119 gånger
Publicerad 2019-09-14 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jompa
Jompa