Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och mina ugglor

Flamberad tystnad. Människor utan klor. Vulkanutbrott av snö. Grusgång med allé av rosor. Vi gråter de tårar av klaraste glas. Ändå visslar drakar i månskenet. Sagan om nätter som kysser morgonen. Jag bär midsommarkrans fastän höstens löv snart virvlar i luften. Vi blickar upp mot himlen och minns de vänner bärande vingar som lyft mot himlens stjärnor. Sorgsna duvor pickandes på gator vi drömt. Hjärtat fylld med vemod och jag önskar brudorkide av våra drömmar bevaras. Älskling, var kan jag plocka dina favoritblommor av ametister i den sagovärld där de för evigt blommar? Nu välkomnar jag och mina ugglor natten, som snödroppar av månsten. Godnatt önskar jag när rådjurens trötta ögon glittrar som stjärnfall i sjöar utan namn.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-14 02:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP