Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden...

Han skrev:
Saknar när du skriver...
Vill ha dina ord.
Behöver dom.
Är det slut med ord?

Hon skrev:
Jag är full i ord men orden har liksom frusit.

Ord som beskriver mitt nakna bröst, min hårda bröstvårta, min känsligt längtande hud.
Plötsligt känns orden mest ödsliga.

Ord som beskriver mina mjuka omslutande läppar, min skönt sökande tunga hittar liksom inte sin rätta inramning.

Ord som beskriver mitt pulserande längtande..., min fuktiga svullna...är blyga och osäkra.

Ord som beskriver längtan till dig, till mig, till ditt, till mitt, till oss fastnar bara halvvägs...

Jag är full i ord men orden har liksom frusit.
Orden behöver näring
De behöver hud
Viskade ömsintheter
De behöver lekfullt smekande händer
Spännande insinuationer
De behöver kärleksfulla vänliga ögonkast.

Kom hit
Håll om mig
Älska med mig
Älska mig




Fri vers (Fri form) av PhanLieB
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-14 08:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB