Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


färd

 

 

inuti

 

sensommarkänsla

glittrande septembersöndag

i ljudet från morgonens stilla

 

genom landskapet

är en absolut himmel

blå ofrånkomlig

 

skönhet

 

i mina tankar, öppnande

 

 

*

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-14 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP