Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den falska grundens kung


Buzz out


körsbärsjubileum och vi halkar
skala banan tre till ett
krosspollenerad humla knarkar
lagrar minnen i sitt fett

fuck dina tatueringar pojkar
gotflickblod på spett
kallt som fan men jag orkar
dörrars feng shui komplett

bila genom folk i gamla stan
i samtal med din brud
Cepheus snortar amalgam
och ger portkoden till gud

ökensmillas känsla för lan
med österländsk asaskrud
arisk blodseds thulegran
indisk skönhets skogsråbud

ingen drunknar min bäbis
han är blå och fantastisk
under plastmors filtars dis
är amfetamindöden plastisk

Alexanders bror är vis
syrran mera praktisk
falska grunder för Elise
gör min sonson spastisk




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 198 gånger
Publicerad 2019-09-15 02:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd