Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att klippa band med slö sax och kärleken levande i hjärtat

 

Min älskade, älskade kära

mitt hjärta blöder, jag förblöder

du dör, inuti

 

(VEM tusan sa att det blir bäst så här?)

  

 jag vill ju inte, VILL INTE

 

men så här MÅSTE det bli

 det finns inget annat

NEJ, NEJ, NEJ

 

förståndet skriker sig hest

för att överrösta

själens kvidande

 

(det blir bäst så här, viskar någon

är det jag?)

 

 min älskade, älskade kära

 

 

förlåt

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-09-19 14:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan slår och berör stark inom..känns och känns åter igen
2019-10-27

  Fem hjärtan VIP
Mycket smärta i din berörande text!
2019-09-29

  Gunnar Hilén VIP
En faslig känsla...att vilja men veta man inte ska.
2019-09-20

  Nils-Robert
Ord som skriker ut smärta från själens djup.
2019-09-20

    Peter Söderqvist
En spännande dikt som blandar subjekten på ett beskrivande sätt. Det ger insikter i relationens komplexitet.
2019-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP