Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I mitt hjärta!

Har varit med mina nära kära i Spanien.
Har rest en hel del under mitt 72 åriga liv.

Över 40 grader varmt vissa dagar.
Jag klarade det med hjälp av stort intag av vatten
och skugga.

Tycker inte om att flyga, men det gick ändå bra.
Nu är vi hemma och jag tycker det är så skönt.

Så för mig gäller det gamla ordspråket:
BORTA BRA MEN HEMMA BÄST!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-15 12:08



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Jag älskar att resa, men tycker som du, det är skönt att komma hem!
2019-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP