Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprängfylld

Min kropp tycks
sprängfylld av poesi
Som om den
mödosamt
släpar sig fram
genom sekler
Poetiska ord surrar
i tankarna
Bildar flyktiga fraser
som skingras snabbt
Låter sig inte fångas
Pennan finner inte
sinnesro nog
att föreviga dem




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-15 16:35



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Stilistiskt bär texten hög svansföring.
Mödosamt släpar sig, flyktiga fraser, finner inte sinnesro att föreviga
men utmärkt beskrivet.
2020-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP