Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eko

Blundar mina känslor
I träden
rusar vinden
Sjunger
dig bort från mig
Orunna tårar
urholkar hjärtat
I pulsen
ekar tystnaden
Som ett kvarglömt
avsked




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-09-15 16:36



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Något olöst
som skaver.

2019-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP