Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du, om jag

Om du undrar varför vargen ylar mot månen.
Om du letat efter regnbågens guld.
Om du någonsin fått ditt hjärta krossat.
Om du lovat att bevara en hemlighet.
Om du sett stjärnor i din älskades ögon.

Om jag är vargen i månskenet.
Om jag är regnbågen med guld som letar efter dig.
Om jag är den som läker ditt krossade hjärta.
Om jag är den som är hemligheten.
Om jag är de stjärnor som får dina ögon glittra.

Du är jag och jag är du.
Modelldockor under dagen.
Gudinnor i natten.
Tillsammans förvandlas vi till supernova.
Varken mer eller mindre.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-15 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP