Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte riktigt ännu


Kalkstensfasaden
med sina aktörer

Det bleka solljuset
i kontrast till
svarta grenars
svepande skuggor
i blåst

Kylan mot
ytterväggen
tränger in i huset
genom fönstersmyg
och sprickor

Dagens agenda
har hon ännu
inte satt

Morgonen får
dröja kvar ännu
en stund
när hon ska göra
sina val med omsorg

Snart ska dagens puls
ticka igång
men inte riktigt än

Först vill hon ännu en gång
bevittna skådespelet
mellan ljus och mörker
mot den vita
mexitegelfasaden
på andra sidan vägen









Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-16 09:02



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en klok kvinna som njuter av morgonen innan hon tar sig an dagen.
2019-09-16

  Kungskobran VIP
Så bra beskrivet, dagens stress väntar
2019-09-16

  Larz Gustafsson VIP
Det är ett preludium.

2019-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP