Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som lemurer, men ändå inte

Där vi en gång svävat.
Över kamelernas land.
Över kungsörnens himmel.
Över korallrevens hav.
Sammansvetsade

De fotsteg vi gjort.
På livets dansgolv.
På tå som den gråtande ballerinan dansar.
På spindelvävens utspända lina.
Tillsammans.

Där vi har vadat.
Bland hemligheternas kokong.
Bland självömkans grepp av nypande krabbklor.
Bland de lenaste rosenblad.
Återförenas.

Där vi en gång svävat. De fotsteg vi gjort. Där vi har vadat.
Sammansvetsade vi är tillsammans när vi återförenas.







Fri vers av Black raven VIP
Läst 159 gånger
Publicerad 2019-09-16 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP