Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VÄNSKAP

En ärlig vän påtalar inte dina svagheter.
En ärlig vän lyfter fram dina styrkor.

En äkta vän bryr sig inte om dina brister.
En äkta vän ser bara ditt mod.

En sann vän pratar inte över ditt huvud.
En sann vän lyssnar på din själ,ditt hjärta och hör det du inte säger..





Fri vers av marie ohlson
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-16 14:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra!
2019-11-05

    ADI Nehlin
Så sant, så sant, fint skaldat!!! Kramar
2019-10-22
  > Nästa text
< Föregående

marie ohlson
marie ohlson