Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- Måhända visste någon någongång hur det kändes att vara älskad på riktigt -


Ur. Svärtad. Kvällsverk. Minneshjorden.




Kvällen glimtar som tjärnvattensöga
och skärskådar solmjölkstrålen från häromdagens mjuka bägare.

Allt medan den Röda Tystnaden
febrigt försöker teckna all sin dunst
inuti mitt vardagsrum.

Utanför på gatlyktans regnvåta
utsträckta stålarm väntar
Nattfågeln stilla och tålmodigt
på att åter igen föra
mitt omöjliga flyende
till flickungens barnsliga hjärta -











Fri vers av J-M
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-16 16:34



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Vackra ord som klär en vilsenhet i en värdig dräkt som speglar betraktarens längtan.

Kanske?

Jag tycker om hur du använder färgerna det mjölkvita solskenet och det feberheta rummet som fylls av röd tystnad. Det röda rummet kanske?
2019-09-19

    ej medlem längre
Så finkänsligt och varmt, som om kvällen sätter brand i en värld i en själ och hjärta. Ditt språk är bländande!
2019-09-16
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M