Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kväll

 

 

borde jag skriva

dessa bokstäver över kanten

 

faller tungt 

ner

genom ytan 

 

i det obestämbara havet

av mitt djupaste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-16 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP