Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
in med dig, och res


KLYFTHÄNGARE


dödsfall på gränsen
gränsfall på döden
och jag kommer

tankens blickfång glider
havet är mitt sköte, titta där
sök mig utan armar eller ögon
köp mig med ditt vider
och skavet i ditt sköte, miljonär
köp mig utan kronor eller ören

latmaskar skål
och själen kvävs
brotten delar haven

en tung minneslucka
dansande på plats
i skydd från elementen
men i hörhåll

edsvikens ekos nucka
mumlar i hög hals
de ultimata sentimenten




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-16 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd