Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är lika erfaren som dom Ändå frågar du inte mig Jag blir ledsen och sårad


Du frågar inte mig

När jag kommer in har du inte tid
Du mejlar frågor till mig
Är allt mitt fel?
Jag tappar lusten att tilltala dig
Om jag nu har haft någon lust att tilltala dig

Du vill inte fråga mig om råd trots att du vet att jag är kompetent
VAr ligger problemet?
Jag ska inte ta reda på det
Bara tillåta mig att vara arg




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-17 07:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP