Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev!

Det som du har idag, kommer du att sakna en annan dag.
Allt som du är idag, kommer att vara något annat imorgon.
Den du håller nära nu, kommer att vara långt ifrån dig sen.
Det du vunnit i ljuset, förlorar du i mörkret.
Men för all jävla del.
Lev!




Fri vers av T.O.M
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-17 18:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns ändå människor som ska näpsas.
2019-09-17
  > Nästa text
< Föregående

T.O.M