Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku IV

Att tala till mig

istället för att göra.

Ordet var sveket.




Bunden vers (Haiku) av verbal
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-17 19:07



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Perfekt fångat.
2019-09-20

    ej medlem längre
Stort innehåll på få rader.
2019-09-18
  > Nästa text
< Föregående

verbal