Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utelåst från mig själv

Du fann nyckeln
till mitt hjärtas kammare
Låste dörren
utan att lämna tillbaka den

Och nu står jag här
utelåst från mig själv
Bankandes på bröstet
tills hjärtat slutar slå

För dig.




Fri vers av heleni
Läst 262 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-09-17 19:47



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
smärta och skönhet två sidor samma mynt.
2020-02-02

  Rodin
Smärtsamt

2019-09-17
  > Nästa text
< Föregående

heleni
heleni