Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höststämning

 

Solrosorna nickar mot marken

Tunna kalla regndroppar

sveper in mig i hösten

Inne igen kokar jag en kopp te

Nu hade det varit mysigt med en katt

men en filt får duga




Fri vers av Rosmarin
Läst 305 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-18 11:11



Bookmark and Share


  ULJO
Gullig text med viss melankoli.
2019-09-30

    ej medlem längre
Trivselskapande dikt. Så skall man möta hösten.
2019-09-18

    Lena Staaf VIP
Fin stämningsbild! Men lite sorglig. Just avsaknaden av katt. Men det kanske går att åtgärda?
2019-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin