Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släcka ljuset

om det är slut
så är det slut
då kan man inte Offra nåt
sa han
måste gå ut å släcka ljuset
sa jag




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-18 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP