Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkställande ord-ning


Det är människan som
Bringar oordning i naturen
Med sin ensidiga ordning

Och naturen som Bringar
Ordning igen Med all sin
mångsidiga Oordning.


Innefattande Kretsloppets
alla kemiskt fysiskt biologiska
mekanismer och substanser.

Och Darrålen sände ut sin
500 volt spänning slukade
obcent en tillfällig måltid

I jakt på annat. ..




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-09-25 10:51



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Människan är del av naturen och skapar den balans som gynnar den bäst, så har det alltid varit med alla arter på vår jord som kommit och gått, människan är inte unik i detta avseende

2019-09-25

    Lena Staaf VIP
Intressant paradox!
Tyvärr är kampen mellan människan och naturen ojämn där naturen tenderar att dra det kortaste strået.
2019-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP