Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen kom tillbaka



Solen kom
värmde oss

Solen kom
gav mig hopp

Hopp
om en sommar
med stoj och skratt

Hopp
att va ute
en ljummen natt

Solen kom
just när vi behövde




Fri vers av Therés
Läst 434 gånger
Publicerad 2006-06-29 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!